Liefdevol Opvoeden Festijn

LiefdevolOpvoeden
Vrijdag 8 juli 2016 van 14.00 tot 17.00 uur

In en om Buurthuis Holendrecht

Onze kinderen en jongeren liefdevol opvoeden, dat willen we allemaal. Samen leuke activiteiten doen en van elkaar genieten.Trots zijn op je kind en op jezelf als vader en moeder, dat kan tijdens het Liefdevol Opvoeden Festijn Holendrecht. Op het Holendrechtplein kun je je (klein)kind sporten, trommelen, een kunstwerk maken en veel meer. In het buurthuis Holendrecht kun je met andere vaders en moeders praten over wat jij belangrijk vindt: Liefdevol vaderschap, Je kind weerbaar opvoeden, Samen je kind liefdevol opvoeden, Goed voor jezelf zorgen. Voor docenten is de workshop: een gelukkige docent in Holendrecht.

Meer informatie:
Leila Azzam, 06-43032260 of Sheela Vyas 06-64635648 ,