Wie zijn wij?

Wij willen liefdevol opvoeden mogelijk maken zodat meer ouders en kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. “Liefdevol opvoeden is voor mij de kern. Ik streef naar meer liefdevolle ouders, meer trotse zelfverzekerde kinderen, meer eenheid, kennis en verbondenheid.” Maureen Hubbard “Ik vind het belangrijk dat we leren om minder te verspillen.” Danièle Kanis (Recycling art) “Ik wil jongeren motiveren, geef niet op! Als je voor een dubbeltje geboren wordt, word je nooit een kwartje. Dit is een fout beeld. Door hard werken, studeren kom je er wel.” Roy Pengel (vader en opa) “In onze samenleving is de eenduidigheid verdwenen en is het belangrijk dat een kind weerbaar wordt opgevoed. Kinderen moeten zekerheid in zichzelf vinden.” Sita Jaggan en Jessica van der Luijt (Stichting Sitara) “Bij alleenstaande ouders wordt vaak alleen gedacht aan moeders. De alleenstaande vaders en grootouders worden over het hoofd gezien. Ik vraag aandacht voor hen.” Mark  Bueno de Mesquite (vader)

 

“Kinderen hebben goed onderwijs nodig, maar niet alle ouders hebben de juiste tools om kritisch te zijn over wat er op school gebeurt en daarover in gesprek te gaan met school. Ik help ouders daarbij.” Leila Azzam (Parents United)

 

“Ik ben niet alleen moeder van mijn eigen kinderen, ik ben moeder van alle kinderen!” Miss Kitty

 

“Als Taaldocent is het mijn grootste streven samen met Ouders, Grootouders en andere Pedagogische Verzorgers ervoor te zorgen dat al onze kinderen het besef meekrijgen dat goed en begrijpend kunnen lezen een eerste vereiste is om op school te kunnen slagen en tot het hebben van een succesvolle schoolcarrière!” Lesly Reiziger (Stichting Ieder kind een eigen boek) “Een vaderloze opvoeding gaat gepaard met een levenslange leegte.” Richard Knel (Vader Initiatief Amsterdam)