Money Wise: Word spelenderwijze wijzer met geld

Spelenderwijs met elkaar in gesprek gaan over omgaan met geld. Dat kan met Money Wise 1 en Money Wise 2. Beide spellen zijn ontworpen door de Wijkacademie Opvoeden Schalkwijk.

Ouders kunnen met kinderen spelen, maar ze kunnen ook met andere volwassenen spelen. Organisaties die met hun cliënten in gesprek willen over omgaan met geld kunnen de spellen ook gebruiken. Bijvoorbeeld bij koffie- en opvoedochtenden, kinder- en jongerenwerk, een financieel café of bijeenkomsten rondom omgaan met geld. Het educatieve karakter is gewaarborgd doordat de Wijkacademie Opvoeden de spelletjes heeft ontwikkeld én uitgetest!

Money Wise 1 is een bordspel, gebaseerd op Ganzenbord. Dit spel is vooral bedoeld om te spelen met volwassenen.Vragen en opdrachten nodigen uit om op een speelse manier met elkaar in gesprek te raken.
Money Wise 2 is een memoryspel. Dit kan gespeeld worden van 8 tot 88 jaar! Dus oma kan haar kleinzoon nog heel wat leren. Ook hier raak je op een speelse manier met elkaar in gesprek over geld.

De spelletjes zijn te koop!
Money Wise 1: € 12,95
Money Wise 2: € 4,95
Voor slechts € 14,95 bent u eigenaar van beide spelletjes.

Woon je in Haarlem? Je kunt Money Wise dan afhalen. Ook kan Money Wise aan huis/organisatie worden afgeleverd.
Voor adressen buiten Haarlem komen er verpakkings- en verzendkosten bij.

Mocht je Money Wise willen bestellen: stuur me dan een mailtje met je bestelling en je gegevens.
Dan neem ik contact met je op: inijholt@haarlemeffect.nl